Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Montagebedrijf Kesteren

Met ruime ervaring in de keukenbranche is de monteur van Montagebedrijf Kesteren een echte specialist als het gaat om het voorbereiden van uw keukenruimte. Na het maken van een afspraak adviseer ik u geheel en vrijblijvend over de beste aanpak van uw keuken. Ook handig is dat u slechts één aanspreekpunt heeft voor alle voorbereidingen. Van demontage tot het aansluiten van extra groepen in uw meterkast. Montagebedrijf Kesteren is daarom uw ideale partner in het voorbereiden van uw keuken.

Oplossingen op maat

Elke keukenvoorbereiding vereist een andere aanpak. Ik hou graag van een uitdaging. Al kies ik wel altijd voor de meest praktische en duurzame oplossing. Dankzij mijn ervaring als monteur en de beschikking over professioneel gereedschap kan ik vrijwel elke voorbereiding moeiteloos realiseren. Bent u er al klaar voor?

Wie we zijn

Montagebedrijf Kesteren is een klein, ervaren en flexibel bedrijf; gevestigd in Kesteren. Ik biedt u uitmuntende service, zoals u van een klein bedrijf kunt verwachten. Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid is mijn richtlijn. Graag maak ik eens kennis in een persoonlijk gesprek. Wilt u graag meer informatie? of wilt u een afspraak plannen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

  • Kees van Zetten

    Kees van Zetten

    Monteur

    06 12 26 77 30‬

  • © Copyright 2021 Montagebedrijf Kesteren - Privacyverklaring

    Website: STYLEMASTER